6 Aralık 2010 Pazartesi

How does it get any better?

ACCESS CONSCIOUSNESS

Hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen şeyleri değiştirip, halihazırda istediğiniz gibi giden şeyleri geliştirip, büyütmenin bir yolu olsaydı nasıl olurdu ? Access, hayatınızda istediğiniz gibi gitmediğini düşünüğünüz herhengi bir alanı değiştirebilmemiz için tasarlanmış araçlar, teknikler,sistemler ve düşünceler tarzıdır. İstediğiniz her ne ise, …daha çok para, daha çok olasalıklar, daha çok cinsellik, aradığınız her ne ise, size hedeflerinizi belirleyip, onlara ulaşmanızı sağlayacak teknikler sunar.

Farkındamısınız?

Doğduğumuz andan itibaren ebeveynlerimiz,akrabalarımız, çevremiz,öğretmenlerimiz ve toplumumuz  tarafından, aslında  bize ait olmayan çeşitli  yargılarla donatılıyoruz.Ve biz kendi gerçeğimizi , aslında kim olduğumuzu unutuyoruz.Yargılar  her zaman hayatımızda kısıtlamalar yaratıyor. Hayatımızı bu kısıtlamalarla yaşamaya çalışıyoruz. Dolayısıyla, gerçekde değişmesini  istediğimiz şeyleri  değiştirme imkanımız olmuyor.
Beynimiz büyük bir kapasitör gibi çalışır. Elektrik şarjı tutar. Duygularımızın, düşüncelerimizin ve hislerimizin elektrik yükü vardır. Bunlar belirli noktalarda tutulurlar. Ne zaman bir şeye anlam yüklersek, önemli olduğunu düşünürsek onu beynimizde depolarız. Tıpkı dev bir bilgisayar hard diski gibi.
Tabi hepimizin zaman zaman kendi bilgisayarlarımızdaki hard diski temizlediğimiz ve yeni bilgilere yer açtığımız gibi beynimizinde benzeri bir temizliğe ihtiyacı vardır.

ACCESS ENERGY TRANSFORMATION  bulabileceğimiz en hesaplı ve en hızlı tekniktir, bize sonsuz olasılıklar ve sonsuz yardımlaşmanın mümkün olabileceğini gösterir.

 Access yaklaşık 20 sene önce, California Santa Barbara da yaşayan Gary Douglas tarafında ortaya konmuş ve geliştirilmiştir.
Hayatımızda daha çok berraklık, kolaylık, neşe, ihtişam ve bilinç yaratmak üzere tasarlanmış bir dizi araçlar ve süreçlerden oluşur.
Hayatımızın her alanında “ an “da kalabilmemizi ve “farkında “olmamızı sağlar. Bize farkındalık ve Bilinç kazandırmak için tasarlanmıştır.
Bilinç daha fazla olanak, daha fazla seçenek ve hayattan daha fazlasını alabilmek için sürekli olarak farkında olabilme yeteneğidir.
Access size gerçekte olduğunuz sonsuz varlığın bilincinde olmaya ve olduğunu sandığınızın da ötesinde bir hayat yaratmaya davet eder.
Sonsuz bir varlık olarak sonsuz algılama, bilme, olma ve kabul etme haliyle hareket ederiz.
Access’in amacı sizin hayattan daha fazlasını almanız için, kendinizi açmanızı sağlar. Her zaman başka bir seçim yapma şansınız olduğunu hatırlamanızı sağlar.
Sizlere Access Consciousness teknikleri ile ilgili bilgi aktarmaya devam edeceğim.
Sevgi ile.
Levent






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder