7 Aralık 2010 Salı

Access the Bars

Access’in başlangıcı, The Bars’ dır.
Bars uygulaması başımızda yer alan, 32 enerjetik şarj noktasına parmaklarla yumuşacık dokunularak yapılır. Bu noktaların aktive edilmesi ve enerji blokajlarının kaldırılarak, enerjinin bu noktalardan akıp gitmesi sağlanır.
Şifa, zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik, para v.s. ile ilgili düşünceleri, fikirleri, inançları ve kararları depolayan 32 enerjetik elektrik şarj noktalarında tıkanan enerjinin akışı sağlanınca, blokajlar çözülmeye başlar. Bu sanki bilgisayarınızın hard diskinden eski ve işe yaramaz dosyaları silmeye benzer. Böylece yaşamımızda yaratmak istediğimiz yeni şeylere yer açmış oluruz.
Yaklaşık 1 saat süren bars seansı sırasında beyin dalgaları yavaşlar, çocukluktan gelen davranış biçimleri, inanç sistemleri ve bakış açıları temizlendikten sonra, hayatınızda daha çok “ Var” olabilmeye “An’da” kalabilmeye başlarsınız. Yani, geçmişinizi geleceğinize yansıtmadan, tam anlamıyla geleceğinizdeki olasılıkları, kısaca hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Bende geçtiğimiz temmuz ayında eşim Canan'nın israrlı çabaları ve yönlendirmesiyle bizzat kendisinden Bars Uygulayıcısı dersleri aldım ve Access Bars Uygulayıcısı oldum. Eşim bu tekniği Türkiye de ilk uygulayanlardan biridir ve şu anda Access Bars Facilitator ünvanına sahip olup bu konuda eğitim vermeye devam etmektedir.
Bars uygulaması diğer yöntemler gibi tek tek geçmiş olaylar ve hatıralarla ilgilenmemesi ve direkt olarak, merkezden, yani kendinizden yola çıkıp, tümden gelen iç gücümüzü fark ettirmek ve bu merkezi dışarıya doğru yaymayı amaçlar. Minimum efor, tam akış ve bilinçlilik sağlamak, bu sistemin özelliğidir.
İç gücümüz açığa çıktığında, farkındalığımız genişler ve farkındalığımızın genişlemesi iç gücümüzün artışını destekler. Böylece spiral halinde gelişip yükselen bir sıçrama döngüsü başlar.
 Access size nelere izin vermediğinizi ve KENDİNİZİ hangi örtülerle sarmalayıp gizlediğinizi fark ettirir. Bu ise köklü ve total bir dönüşüme sebep olur.
Uygulamalar ve derslerle ilgili detaylı bilgiyi blog kanalıyla veya lbekdik@hotmail.com adresinden ulaşarak alabilirsiniz.



Tüm yaşam bize kolayca, neşeyle ve ihtişamla gelir.

Sevgi ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder