6 Ekim 2012 Cumartesi

Baş ağrınız aslında "Bars" ağrısı olabilir mi?

"Bars" ağrısı nedir? Bunu daha önce bir kaç kez yazdım biliyorsunuz "Bars" başımızda bulunan ve her biri yaşantımızın belli bir alanıyla ilişkide bulunan ve 32 noktadan oluşan bir dizindir. Para, beden, cinsellik, yaratıcılık, neşe, kontrol, farkındalık, bu dizinin içinde yer alan noktalardan bir kaç tanesidir.

Bu noktalar arada sırada günlük yaşantımızda, başımızda ilişkide oldukları bölgede gerilim veya yoğunluk hissi deneyimlememize neden olacak biçimde aktive olurlar.

Başınız hangi bölgelerinde kendi kişisel baş ağrılarınızı deneyimliyorsunuz? Baş ağrınızın nedenlerinin organik sebepler değil de başımızda bulunan baş ağrısı noktalarının sorunları ve enerjileri temizlemek üzere ortaya çıkardığını biliyor olsaydınız hemen bir ağrı kesici ilaca sarılır mıydınız?

Peki baş ağrısı nereden başladı? Nereden başlamış olursa olsun orada bir "Bars" noktasının yer alması büyük bir olasılıktır. Ağrı başınızın arka tarafından mı - ki tipik migren ağrılarının başlangıç noktasıdır,başladı? O bölge gücün ne olduğuyla ilgili düşünceleriniz yer aldığı "Güç Bandı" bölgesidir. Yoksa ağrınız başınızın alın bölgesinde mi başladı? Eğer başlangıç noktası kaşlarınızın ortası gibi bir bölgedeyse o bölge üzüntü ve neşeyle ilgilidir.

Burada akla gelen bir başka soru çektiğiniz ağrının baş ağrısı mı yoksa "Bars" ağrısı mı olduğunu nasıl anlayacaksınız? Çok basit bir yöntemi var. Sadece sorun. Evet, evet hem de yüksek sesle adeta bağırarak sorun; Bu ağrı baş ağrısı mı yoksa "Bars" ağrısı mı? Başınızda yer alan noktalarda biri veya bir kaçı kendini sanki orada daha az katılık, daha çok boşluk varmış gibi daha hafif hissettirecektir işte ağrıya neden olan noktalar orasıdır.

Yani baş ağrınız aslında "Bars" ağrısı ise işte bu durumda "Barların" çalıştırılması çok rahatlatıcı bir deneyim olacaktır. Ve bütün yapacağınız şey sırt üstü yatıp uzanmak, rahatlamak ve "Bars Seansını" alıp kabul etmektir.

Evet, sorun "Bars" ağrısı ise giderilmesi bir başka deyişle temizlenmesi bu kadar kolaydır. Başınızda yer alan 32 "Bars" noktasına yapılacak yumuşak dokunuşlar sadece baş ağrınızı gidermekle kalmayacak belki de YAŞANTINIZIN TÜMÜYLE DEĞİŞMESİNE neden olacaktır.

Daha ayrıntılı bilgi için 0533 772 6834 no. lu telefonu veya lbekdik@hotmail.com adresini kullanarak benimle temas kurabilirsiniz.

BUNDAN DAHA İYİ NE OLABİLİR?

Sevgi ile.
Levent






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder