12 Nisan 2011 Salı

Access Consciousness ve Değişim

Son günlerde hemen herkesin ve her şeyin ağır çekim hareket ettiğini fark ettiniz mi? Önünüzde oturan sürücüden, postacıya, lokantadaki garsona herkes sanki donma noktasında hareket eder gibi değil mi? Değişimin hızlandığı ve bizim bu değişim hızına ayak uydurmamız istendiğinde her şeyin askıda duruyor gibi olması size de ilginç gelmiyor mu?

Son yüzyılda büyük değişimin yaratıcısı Albert Einstein deliliği " aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp bunlardan farklı sonuç çıkmasını beklemektir " diye yorumlamıştır. Siz, evet siz etrafınızda uykuda yürüyenlere ait olan bu deliliğin üstünden atlayıp daha büyük ve daha farklı bir yaşam yaratabilirsiniz.

Eğer farklı bir gerçekliğe adım atmak isterseniz -ki bu değişim sürecini beceriyle ve hatta daha fazla gelişerek aşmanız halinde yapabilirsiniz.  Değişim için, etrafınızdakilerden farklı olmanız ve farklı hareket etmeniz gerekecektir.

Access Consciousness 20 yıllık geçmişi olan bir kendi kendini geliştirme yöntemidir. Amacı benzeri diğer yöntemler gibi bilincin tüm dünyaya yayılmasına yardımcı olmaktır ancak, Access Consciousness işlevsel olmak için farklı bir yaklaşıma sahiptir. Söz konusu yaklaşım doğrudan sizin işlevsel olmanıza olanak sağlamaktadır. Yeni ve farklı olanın yaratılmakta olduğu yerde ağır hareket edenlerin önünde lider konumda olmak istemezmisiniz?

Access Consciousness uygulamaları ve eğitimleri hakkında bilgi almak için benimle temasa geçebilirsiniz.

Tüm yaşam size kolayca, neşeyle ve ihtişamla gelir.

Şükranlarımla.
Levent

lbekdik@hotmail.com , GSM: 0533 772 6834

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder