5 Aralık 2012 Çarşamba

ANTİDEPRESANLAR ÇÖZÜM MÜ?


Son günlerde gazetelerin bir bölümünde ve internet sayfalarında haberi gördüm. "Türkiye de antidepresan kullanımı son 9 yılda %160 artmış bir yıldaki antidepresan tüketimi 37 milyon kutuya yaklaşmış" İlginç değil mi?
Access Consciousness™’ un resmi blog sayfasında yer alan bir yazıya göre de benzeri araştırmaların çok sıklıkla yapıldığı ABD de 2000 li yıllarda antidepresan tüketiminin dikkat çekici biçimde artmış olduğu, antidepresan reçetelerindeki artışın 1996-2005 yılları arasında %100 olduğu rakamlarla sabit. En kötü koşullar haricinde antidepresanların faydasız olduğunu kanıtlayan uzman raporlarına rağmen artışta ki bu patlamaya dikkat çekilmiş.
Psikiyatrist Peter Greggin ve Sosyolog David Karp yaptıkları araştırmalar sonucunda antidepresanların bedenin sahip olduğu serotonin – ki serotonin depresyonu önlemek için gerekli olan maddedir, üretme kabiliyetini yok ettiğini bulmuşlardır. Yani bir başka deyimle antidepresan kullanmakla, başlangıçta olduğunuzdan daha fazla depresyona girme durumuyla karşılaşabilirsiniz.
Eğer depresyonu daha etkili, hiçbir yan etkisi olmayan ve ilgi gösteren her kes tarafından rahatlıkla kullanılabilecek bir iyileştirme ya da en azından yeni bir uygulama ya da teknik olduğunu bilseydiniz, bunu kullanmak yararınıza olmaz mıydı?
Başımızda yer alan 32 noktaya parmak uçlarıyla yumuşakça dokunularak uygulanan Access The Bars® bu 32 nokta da kilitlenip kalan tüm olumsuzlukların eriyip gitmesini sağlayacak, yaşamınızda köklü değişiklikler yapmanıza yardımcı olacaktır.
Hiçbir yan etkisi ve zararı olmayan Access The Bars® seansından elde edilecek en kötü netice kendinizi o ana kadar yapılmamış kadar etkili bir masaj yapılmış gibi hissedecek olmanızdır.
Access The Bars® seansları ile ilgili olarak lbekdik@hotmail.com ya da 0533 772 6834 no. lu telefonumdan temas kurarak bilgi alabilirsiniz.
Sevgi ile.
Levent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder