20 Ekim 2013 Pazar

Ya GERÇEKTEN nelerin olup bittiğinin farkında olmaya istekli olsaydınız?

Hayatınız daha kolay olur muydu? Dünya daha fazla değişim olasılıklarına sahip olur muydu?
Farkında mısınız tam olarak emin değilim ama dünya muhteşem bir hızla değişiyor… Ve eğer siz daha fazla farkında olmayı seçer ve talep ederseniz, etrafınızda olup bitenlerin çok daha fazla farkında olursunuz. Bu kimi zaman baş döndürücü olabilir. Bunu fark eden oldu mu? Tamam diyelim ki öyle peki ya bu çok iyi bir şeyse? Ya etrafınızdaki her şeyle birlikte var olmaya ve onlarla birlikte dönmeye istekli olsaydınız?
Bilincin size vermiş olduğu şeylerden bir tanesi, size gerçekten mevcut olma, huzur ve alan olma hissi veriyor olmasıdır. Bu Access’ in araçlarını kullanmaya başladıktan sonra kullananların çoğunun fark ettiği büyük değişikliklerden biridir. Tabi bu bir şeylerin “durağan” olduğu anlamına gelmez. Ancak bilinçte hiçbir şey sonuçlandırılmaz ve tamamlanmaz, değişmeye ve hareket etmeye devam eder.
İnsanlar genelde bilincin ne olduğu fikri konusunda hataya düşüyorlar. Çoğu kişi bunun bize maneviyatta ve metafizikte öğretildiği gibi en büyük amacın çakılı, sakin ve hareketsiz kalmak olduğu ve bununda var olmak anlamına geldiği fikrini taşımaktadır. Bu var olmak değildir, sadece küçük ama çok küçük bir parçasını teşkil etmektedir.
Access araçlarının anahtarı ve sundukları şey tümüyle mevcut olma yeteneği ve çekip gitmemektir. Aslında sizler etrafınızdaki her şeyle birlikte ve agresif biçimde mevcut olmaya isteklisiniz. Etrafınızda olup biten her şeyin farkında olmak ve çeşitli durumlar karşısında yaratmak ya da değiştirmek istediğiniz her neyse bunu gerektirecek enerjiyle birlikte her şeyi ele almak istersiniz. Agresif demek bu mevcudiyetinizi kimsenin sizden çekip alamaması demektir; bir başka deyişle hangi durumla karşı karşıya olursanız olun sizin orada kalmayı ve kendiniz olmayı seçmenizdir.
Ve işte o mevcudiyet aynı zamanda bir şeylerin sizin mümkün olacağını düşündüğünüzden çok daha hızlı oluşmasına izin verir. Size dünyanın dönüş hızı içerisinde alan hızıyla işlevsel olma kapasitesi kazandırır. Ya hemen şimdi sormaya başlasanız; Bunun üstesinden gerçekten olduğum hız ve kolaylıkla gelebilmek için hangi alan olabilirim?
 Ondan sonra hepimiz neler yaratabiliriz?
KOLAYLIK, NEŞE VE İHTİŞAMLA
Levent
Bu yazının aslı “Awareness Revolution” blog sayfasından sadeleştirilerek tercüme edilmiştir. Yazının aslı Dr. Dain Heer' e aittir. Yazıyı aslının ve sadeleştirilmiş tercümenin kaynaklarını belirtmek suretiyle paylaşabilirsiniz. Yazının İngilizce aslını okumak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
http://theawarenessrevolution.wordpress.com/2013/10/11/what-if-you-were-willing-to-know-what-is-really-going-on/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder