26 Ekim 2012 Cuma

Access Consciousness' un uçuk - kaçık dünyasına giriş.


Bars’ın Access’in çılgın ve uçuk – kaçık dünyasına giriş noktası olmasının bir nedeni var biliyor musunuz? O neden şudur; Bars alıp kabul etme kapasitemizi açar. Alıp kabul etmemek dışında yaşamda her hangi bir güçlük yoktur... Para, seks, farkındalık, yargı... Eğer her şeyi alıp kabul etmeye gönüllü olursak, seçimlerimizle her şeyi elde eder ya da edemeyiz.

Basit görünüyor değil mi? Öyleyse evrenimizde çok daha fazla alıp kabul etmeye nasıl izin vereceğiz? Buna Barlarınızın ne sıklıkla tutulmasına gönüllü olacağınızı sorarak başlayabilirsiniz. Her gün? Her hafta? Arada sırada? Ne zaman olursa? Daha fazlasını seçmek neye mal olurdu?

Birde başka bir perspektiften bakalım: Alıp kabul etmeyi reddettiklerimiz üstesinden gelemeyeceğimiz bir kısıtlamaya neden olur ve yıllık gelirimizi belirler. Evet, bu gerçekten böyle çalışmaktadır! Bu yaşamınızla ilgili size bir şeyler açıklıyor mu? Evet mi? Mutsuz bir beraberlikten sonra bir ayrılık yaşadığınızda gelirinizin azaldığını hiç fark ettiniz mi? Başka bir kişiye yaşamınızı kapattığınız zaman kendi alıp kabul etmenizi de kapatıyor olduğunuz hiç aklınıza geldi mi?

Herhangi bir zamanda herhangi bir şeyi veya bir kişiyi evrenimiz den çıkardığımızda kendimizi de evrenimizden çıkartıyor oluruz... bu kendimizin içinde olmadığı bir gerçeği yarattığımız anlamına gelir! Olmadığımız bir yerde alıp kabul etmek nasıl kolay olabilir? Alıp kabul edebilmek farkında olmanın ve yaşamınızdaki değişiklikleri yaratmanın özüdür, çekirdeğidir.

Öyle ise, bunu yaptığınız her yeri ve her yerde, herkesten her şeyi alıp kabul etmeye gönüllü olmadığınız her anı yıkıp, yaratımını iptal eder misiniz lütfen?

Şu anda yaşamınızda var olan her şeyi kaybetmeye ve her şeyi kabul etmeye istekli olmalısınız. Alıp kabul etmeye gönüllü olmadıklarınız, yaşamınızda nelere sahip olamayacağınızı belirler. Alıp kabul etme tümüyle farkındalıktır. Alıp kabul etmeye istekli olmadıklarınız kendinizi yargılamanıza neden olur. Burada bir şeyleri alıp kabul etmeyi reddettiğiniz için bir sorununuz var diye kendiniz yargılamak zorundasınız. Alıp kabul etmeye isteksiz olan sizsiniz.

Eğer hayatınızda değiştiremediğiniz bir şey varsa işte size onunla ilgili bir uygulama:

Eğer alıp kabul etmeye istekli olsaydım bütün gerçeğimi değiştirecek olan neleri alıp kabul etmeyi reddediyorum? Bunların hepsini, ortadan kaldırın, vazgeçin, geçersiz kılın, düzeltin, terk edin, yok edin ve yaratımını iptal edin lütfen.

Bars Seansları için daha detaylı bilgiyi 0533 772 6834 cep telefonumdan veya lbekdik@hotmail.com e-posta adresimden bana ulaşarak alabilirsiniz.

Tüm yaşam bize kolaylıkla, neşeyle ve ihtişamla gelir.

Sevgi ile.
Levent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder